Hoe verwijder ik boekingsfoto's van mijn profiel?

Foto's die je naar klanten stuurt verschijnen automatisch op je profiel. Dit is een geweldige manier om  potentiële klanten de diversiteit aan honden te laten zien waar je voor zorgt en hoeveel plezier ze met je hebben. Je kunt ervoor kiezen om individuele boekingsfoto's te verbergen zodat de foto's alleen zichtbaar zijn voor jou en jouw klant of je kunt er ook voor kiezen om alle foto's van boekingen te verbergen.

Verberg individuele boekingsfoto's

1. Navigeer naar je inbox door het envelopje in de rechterbovenhoek van je scherm te selecteren.

2. Ga naar de boeking waarvan je een foto wilt verbergen.

3. Selecteer aan de linkerkant van de pagina onder Boekingsinformatie het profiel van het huisdier.
  4. Klik op de foto die je wilt verbergen en selecteer 'Verberg Foto'.

Verberg alle boekingsfoto's

1. Navigeer naar je Instellingen door je naam te selecteren en dan 'Instellingen'.

2. Selecteer de sectie 'Oppas'.Screen_Shot_2020-12-05_at_6.18.18_PM.png

3. Verschuif naast 'Verberg foto's' het rondje. Groen betekent dat je graag je foto's verborgen houd; wit betekent dat je graag je de foto's op je profiel laat zien.Screen_Shot_2020-12-05_at_6.18.23_PM.png

4. Selecteer 'Bewaar Voorkeuren'.