Hoe verwijs ik oppassers door en verdien ik een tegoed?

Ken je mensen die een goede oppasser of uitlater zouden zijn? Verwijs ze door naar Rover en je verdient een Visa-kadobon van 10 euro als ze oppasser worden en binnen 90 dagen een boeking voltooien. Ongeveer 30 dagen nadat de boeking is bevestigd wordt de kadobon per e-mail verstuurd.

1. Ga naar je dashboard door te klikken op je naam in de rechterbovenhoek van je scherm. Klik op Dashboard.
  2. Scroll naar beneden naar Een oppas doorverwijzen, €10 ontvangen en klik op Nodig een vriend uit.
  3. Verwijs je vrienden door via e-mail, Facebook, Twitter, LinkedIn of kopieer je rechtstreekse URL.

Opmerking: Om het tegoed te ontvangen moeten je vrienden zich registreren via de doorverwijslink.