NIEUW: Vastgelegde tarieven

Met vastgelegde tarieven kunnen oppassers specifieke tarieven instellen voor bepaalde baasjes waarmee ze al eerder hebben geboekt. Deze tarieven worden vervolgens automatisch toegepast op iedere volgende boeking met datzelfde baasje.

Zo leg je een tarief vast

Een aantal dingen die je van tevoren moet weten:

• Je kunt vastgelegde tarief instellen vanuit je Openstaande Aanvragen of je Eerdere Boekingen
  • Als je een tarief voor een baasje vastlegt, doe je dit per service. Dit betekent dat je voor iedere service die je aanbiedt, een specifiek vastgelegd tarief per baasje kunt hebben.
  • We zetten een oranje waarschuwingsteken naast de tarieven die je niet vastlegt en in de boekingsdetails.

Vanuit de Rover-app

1. Open de Rover-app, tik op Inbox en ga naar je Openstaande of Afgelopen Boekingen.
  2. Tik op de naam van het baasje voor wie je tarieven wilt vastleggen. In het boekingsoverzicht tik je onder het gedeelte Betalingsgegevens op Leg tarieven voor [naam baasje] vast.
  3. Controleer of de tarieven kloppen, scroll naar beneden en tik op Leg tarieven vast

Het baasje zal deze vastgelegde tarieven vanaf nu voor iedere boeking betalen. De tarieven zullen niet veranderen voor dit baasje, ook als je jouw standaardtarieven aanpast.

Als je geen vastgelegde tarieven meer wilt voor een bepaald baasje, scroll dan naar beneden in de boekingsdetails en tik op Update naar standaardtarieven.

Vanaf je computer

1. Ga naar je Inbox en dan naar je Openstaande Aanvragen of Afgelopen Boekingen, en klik op een boeking van het baasje waarvoor je de tarieven wilt vastleggen.
  2. Naast de boekingsdetails staat een schuif met daarbij de tekst Leg jouw tarieven voor toekomstige boekingen met [naam baasje] vast. Klik op de schuif zodat deze groen wordt.
  3. Bewaar je wijzigingen door op OK te klikken.

Wil je geen vastgelegde tarieven meer hebben voor toekomstige boekingen met een bepaald baasje? Ga dan naar een willekeurige boeking met dit baasje in het tabblad Afgelopen Boekingen en klik op Tarieven Ontgrendelen.