NIEUW: Vastgelegde tarieven

Met vastgelegde tarieven kunnen oppassers specifieke tarieven instellen voor bepaalde baasjes waarmee ze al eerder hebben geboekt. Deze tarieven worden vervolgens automatisch toegepast op iedere volgende boeking met datzelfde baasje.

Zo leg je een tarief vast

Een aantal dingen die je van tevoren moet weten:

• Je kunt vastgelegde tarief instellen vanuit je Openstaande Aanvragen of je Eerdere Boekingen
  • Als je een tarief voor een baasje vastlegt, doe je dit per service. Dit betekent dat je voor iedere service die je aanbiedt, een specifiek vastgelegd tarief per baasje kunt hebben.
  • Je kunt op dit moment nog geen tarieven vastleggen vanuit de app. Doe dit dus vanaf je computer of mobiele browser.
  • Naast de tarieven die je niet vastlegt, komt een oranje waarschuwingsteken te staan.

Tarieven vastleggen vanuit Openstaande Aanvragen

1. Ga naar je Inbox en klik op het tabblad Openstaande Aanvragen
  2. Ga naar het baasje van wie je de tarieven wilt vastleggen.
  3. Klik op het schuifje naast "Leg je tarieven voor aankomende boekingen met dit baasje vast". Het schuifje wordt nu groen, als indicatie dat de tarieven succesvol zijn vastgelegd.
  4. Klik op "Ok" om je tarieven op te slaan.

Tarieven vastleggen vanuit Eerdere Boekingen

1. Ga naar je inbox en klik op het tabblad Eerdere Boekingen.
  2. Ga naar het baasje van wie je de tarieven wilt vastleggen en klik op "Leg je tarieven voor aankomende boekingen met dit baasje vast", onderaan het donkergrijze vak met boekingsdetails.
  3. Je ziet vervolgens een overzicht van de tarieven die worden vastgelegd voor dit baasje. Klik op "Leg tarieven vast" om je tarieven op te slaan.

Een vastgelegd tarief opheffen

Wil je geen vastgelegde tarieven meer hebben voor toekomstige boekingen met een bepaald baasje? Ga dan naar de laatste boeking van dit baasje in het tabblad "Eerdere Boekingen" en klik op "Tarieven ontgrendelen".