Wat is er met directe boekingen gebeurd?

Zodra een baasje een oppas heeft gekozen uit de zoekresultaten, moet hij of zij een gesprek beginnen met de oppas. Het baasje kan dit doen door op de contactknop op het oppasprofiel te klikken. Wanneer het baasje een gesprek is begonnen, kan hij of zij een boekingsaanvraag sturen door op "Boek Nu" te klikken. Zodra het baasje een gesprek heeft gestart, kan de oppas de boekingsaanvraag ook al reserveren. In beide gevallen hebben de oppas en het baasje 72 uur om de boeking te accepteren. De boeking is bevestigd wanneer de oppas de boeking heeft geaccepteerd en wanneer het baasje de boeking heeft betaald.