Zal mijn annuleringsbeleid veranderen?

Net als bij DogBuddy, kunnen oppassers op Rover kiezen tussen een Streng, Gemiddeld of Flexibel annuleringsbeleid. Wanneer je voor de eerste keer op je Rover-profiel inlogt, word automatisch het annuleringsbeleid voor je gekozen dat het meest overeenkomt met het beleid waarvoor je op DogBuddy had gekozen. Er zitten echter wel verschillen tussen de verschillende soorten beleid, dus we raden je aan om het annuleringsbeleid van Rover door te lezen en daarna je annuleringsbeleid zelf eventueel nog aan te passen.