Hoe kan ik via de app voor een boeking betalen?

De laatste stap in het bevestigen van een boeking is het betalen ervan. Dat doe je als volgt:

Voor iOS-apparaten, zoals een iPhone:

1. Tik onder in je scherm op Inbox.
  2. Tik onder Openstaand op de aanvraag die je wilt boeken.
  3. Tik boven in het scherm op Boek Nu.
  4. Vul je creditcardgegevens in. Tik op Volgende.
  5. Vul je factuuradres in. Tik op Voeg Creditcard Toe.
  6. Als je een promotiecode hebt, vul je die nu in en tik je op Wissel In.
  7. Controleer de gegevens van de boeking en tik op Verstuur Boekingsaanvraag.

Voor Android-apparaten:

1. Tik linksboven in het scherm op de drie horizontale streepjes.
  2. Tik op Openstaand.
  3. Tik op de aanvraag die je wilt boeken.
  4. Tik boven in het scherm op Boek.
  5. Vul je creditcardgegevens in. Tik op Volgende.
  6. Vul je factuuradres in. Tik op Voeg Creditcard Toe.
  7. Als je een promotiecode hebt, voer je die in en tik je op Wissel In.
  8. Controleer het boekingsoverzicht en tik op Verstuur Boekingsaanvraag.