Hoe kan ik mijn uitbetalingsinformatie toevoegen via mijn mobiele apparaat?

Nadat je een boeking hebt voltooid, staat het verdiende bedrag, afhankelijk van bij welke bank je zit, binnen 5 tot 10 werkdagen op je bankrekening.

Hoe voeg ik mijn bankrekeningnummer toe aan mijn account?

1. Tik in de Rover-app linksboven op de het icoon met de drie horizontale strepen voor Android, of rechtsonder op Meer voor iPhone.

2. Tik op Uitbetalingsgegevens

3. Tik op Voeg bankrekening toe.

4. Vul je informatie in en tik op Bewaar.

Belangrijk: op grond van onze Servicevoorwaarden is het verplicht om via Rover te boeken en te betalen. Accepteer nooit contant geld. Dat maakt je kwetsbaar voor fraude en kan tot gevolg hebben dat je account als verdacht wordt aangemerkt en je services niet in aanmerking komen voor de Rover Garantie en 365 dagen per jaar support.

Klik hier voor meer informatie over je betalingsgeschiedenis.