Hoe werk ik mijn kalender bij in de mobiele app?

Voor iPhone:

1. Open de app.
  2. Tik op Meer onderaan in je scherm.
  3. Tik op Kalender.
  4. Tik op de datum(s) die je wilt bijwerken. Als je op Bewerk tikt, kun je aangeven dat je de hele dag niet beschikbaar bent, of kun je het aantal plaatsen dat je op deze dag per service aanbiedt wijzigen.
  5. Als je klaar bent met het bijwerken van je beschikbaarheid, tik je op Bewaar.

Voor Android-telefoons:

1. Open de app.
  2. Tik linksboven in het scherm op de drie horizontale streepjes.
  3. Tik op Kalender.
  4. Tik op de dag of de dagen waarvoor je je beschikbaarheid wilt bijwerken. Tik daarna op het pictogram met het potlood rechtsboven in het scherm.
  5. Tik op de datum(s) die je wilt bijwerken. Als je op Bewerk tikt, kun je aangeven dat je de hele dag niet beschikbaar bent, of kun je het aantal plaatsen dat je op deze dag per service aanbiedt wijzigen.
  6. Als je klaar bent met het invullen van je beschikbaarheid, tik je op Bewaar.