Hoe bewerk ik mijn tarieven?

Een tarief is de prijs die je bij een baasje in rekening brengt voor een service die je aanbiedt.

Je kunt je tarieven op twee manieren bewerken: je kunt standaardtarieven voor verschillende services op je profiel instellen, of je kunt de prijs van een specifieke boeking aanpassen terwijl je met een baasje in gesprek bent. In dit artikel gaan we in op:

Let op: Als je de tarieven op je profiel aanpast, geldt dit alleen voor toekomstige aanvragen, niet voor de openstaande. Als je met een baasje in gesprek bent over een wijziging van de prijs, moet je de prijs voor de service bewerken in de boeking met het betreffende baasje.

Tarieven op je profiel bewerken

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Klik op Tarieven onder Services / Tarieven.

3. Vul bij elke service je voorkeurstarief in.

4. Klik op + Extra Tarieven om ze te specificeren. Afhankelijk van de diensten die je aanbiedt, kun je hier je tarieven voor vakantieperiodes, extra honden, langdurige verblijven, puppy's, katten, enz. bewerken.

5. Klik op Bewaar. Nu ben je er helemaal klaar voor! Deze tarieven gelden voor alle toekomstige boekingen.

Het tarief voor een bepaalde boeking bewerken

Je kunt het tarief van een specifieke boeking aanpassen totdat deze bevestigd is. Dat doe je als volgt:

1. Klik op de envelop om naar je Inbox te gaan.

2. Selecteer onder Openstaande Aanvragen de aanvraag waarvoor je het tarief wilt aanpassen.

3. Ga naar het grijze vak met de gegevens van de aanvraag. Klik op Bewerk naast de boekingsprijs.

4. Er verschijnt een pop-up venster. Pas het tarief handmatig aan als er extra's van toepassing zijn, zoals je vakantietarief, extra kosten voor de verzorging van een kat of een aangepaste prijs.

Let op:. Afhankelijk van de service die je boekt worden er verschillende opties weergegeven.

5. Klik op Ok.

6. Je wijzigingen worden weergegeven in de aanvraag. Klik op Boek Nu om de bijgewerkte gegevens naar het baasje te sturen.

7. Boek de service zoals je anders ook zou doen.