Hoe kan ik de betalingen voor mijn Rover-boekingen bekijken?

Het bijhouden van je betalingen via Rover is heel gemakkelijk. In je betalingsgeschiedenis kun je alle informatie makkelijk bekijken.

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je Dashboard te gaan.

2. Klik op Bekijk Betalingen & Promotiecodes onder je Rover-saldo, links in het scherm.

3. Je betalingsgeschiedenis bestaat uit 5 tabbladen: Verdiensten, Openstaande Verdiensten, Uitbetalingen, Betalingen & Overig. Op elk tabblad vind je een volledig overzicht van de bijbehorende betalingen of boekingen. Deze staan gesorteerd op datum.

Hieronder vind je wat meer context per gedeelte:

• Verdiensten: Alle boekingen die je hebt afgerond.
  • Openstaande Verdiensten: Je lopende of aankomende boekingen die nog niet zijn uitbetaald.
  • Uitbetalingen: Alle uitbetalingen voor afgeronde boekingen die al op je rekening zijn gestort.
  • Betalingen: Boekingen voor je eigen honden die volledig zijn doorbetaald aan een Rover-oppas.
  • Overig: Tegoedbonnen of andere kosten voor het account.

Klik hier voor meer informatie over hoe betalingen werken.

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar. Het Rover Support-team is van Ma - Za bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 op 020 262 2332. Je kunt ook een hulpaanvraag sturen door in het Hulpcentrum naar beneden te scrollen en op Contact met Support-team te klikken.