Wat gebeurt er als ik een boeking moet annuleren?

Het is verstandig om alleen aanvragen te accepteren die in je planning passen, zodat je zo min mogelijk hoeft te annuleren en je jouw services zo succesvol mogelijk maakt. Maar mocht het toch een keer voorkomen, dan leggen we je hieronder uit hoe je dat het best kunt doen.

Neem eerst contact op met het baasje om het nieuws door te geven. Annuleer vervolgens de service in je Rover-account:

Hoe annuleer ik een boeking die nog niet is begonnen?

1. Klik op de envelop om naar je Inbox te gaan.

2. Ga naar het tabblad Aankomende Boekingen en klik op de boeking die je wilt annuleren.

3. Open de aanvraag en ga naar het grijze vak met de gegevens van je service. Klik op Annuleer Boeking.

4. Kies een reden voor de annulering en geef een korte toelichting. Dit bericht gaat rechtstreeks naar Rover, het baasje krijgt dit niet te zien. Klik op Verstuur Aanvraag.

6. Klik op Ja, ik wil annuleren om de annulering te verwerken en de betaling van het baasje terug te storten.

Let op: als je vaker kort van tevoren annuleert kan dit tot gevolg hebben dat je account opnieuw wordt beoordeeld.