Hoe kan ik foto's op mijn profiel toevoegen en bewerken?

Foto's zijn een belangrijk onderdeel van je oppasprofiel op Rover. En laten we eerlijk zijn, wie raakt er nu niet vertederd door een schattige foto van een hond met zijn baasje? In dit artikel leggen we je uit hoe je:

Foto's toevoegen

Een goede foto is duidelijk, goed belicht, en laat lachende gezichten en vrolijke honden zien. Zo voeg je foto's toe aan je profiel:

Je profielfoto bijwerken

Deze foto verschijnt naast je naam in zoekopdrachten en is zichtbaar in je gesprekken met hondenbaasjes.

1. Ga naar je profiel door op je naam en vervolgens op Profiel te klikken.

2. Ga naar Accountinfo en selecteer Werk Bij.

3. Klik op Upload Je Foto en kies een foto.

4. Er verschijnt een pop-up waarin je de foto kunt bijsnijden. Klik op Voeg Toe.

5. Scroll naar beneden en klik op Bewaar & Ga Door. Nu ben je er helemaal klaar voor!

Je coverfoto en extra foto's bijwerken

De coverfoto is de grootste foto op je profiel. We raden je aan een goed belichte foto met hoge resolutie (ten minste 750 x 500 pixels) van je gezicht (vergeet niet te lachen!) of van je huis te gebruiken. Extra foto's geven hondenbaasjes een goede indruk van wie je bent en hoe je voor hun huisdier zult zorgen.

1. Ga naar je profiel door op je naam en vervolgens op Profiel te klikken.

2. Ga naar je Oppasprofiel en klik op Foto's.

3. Klik op Upload Coverfoto.

4. Er verschijnt een pop-up waarin je de foto kunt bijsnijden. Klik op Voeg Toe.

5. Scroll naar beneden en voeg ten minste één extra foto (minimaal 500 x 300 pixels) toe.

6. Klik op Upload Foto Vanaf Computer en kies een foto.

7. Klik na het uploaden van de foto op Bewaar & Ga Door. Nu ben je er helemaal klaar voor!

Foto's ordenen

Als je eenmaal een aantal extra foto's op je profiel hebt staan, wil je ze misschien anders ordenen om je verhaal beter te laten overkomen, of om je meest recente foto's het eerst te laten zien. Het ordenen van je extra foto's is heel eenvoudig en gaat als volgt:

1. Ga naar je profiel door op je naam en vervolgens op Profiel te klikken.

2. Ga naar je Oppasprofiel en klik op Foto's.

3. Scroll naar beneden naar Vereiste Foto.

4. Klik op de foto die je wilt verplaatsen en sleep hem naar de gewenste plek (houd de muisknop tijdens het slepen ingedrukt).

5. Als je al je foto's opnieuw hebt geordend, klik je op Bewaar & Ga Door. Nu ben je er helemaal klaar voor!

Bijschriften bij foto's bewerken

Je kunt hondenbaasjes wat meer over je foto's vertellen door een bijschrift toe te voegen. Tip van Rover: zorg dat de bijschriften kort, positief en vriendelijk zijn om een goede indruk op hondenbaasjes te maken.

1. Ga naar je profiel door op je naam en vervolgens op Profiel te klikken.

2. Ga naar je Oppasprofiel en klik op Foto's.

3. Scroll naar beneden naar Vereiste Foto.

4. Beweeg je cursor over een foto en klik op het pictogram met het potlood.

5. Er verschijnt een pop-up venster met je foto en daaronder ruimte om je bijschrift te typen. Schrijf het bijschrift en klik op Bewaar Bijschrift. Nu ben je er helemaal klaar voor!

Foto's verwijderen

De extra foto's op je profiel kun je ook verwijderen. Dat doe je als volgt:

1. Ga naar je profiel door op je naam en vervolgens op Profiel te klikken.

2. Ga naar je Oppasprofiel en klik op Foto's.

3. Scroll naar beneden naar Vereiste Foto.

4. Beweeg je cursor over een foto en klik op het pictogram met de prullenbak.

5. Er verschijnt een pop-up venster met de vraag: “Weet je zeker dat je deze afbeelding wilt verwijderen?” Klik op OK. Klaar!