Kan Rover mij tekstberichten en sms-notificaties sturen?

Zeker—sms-notificaties zijn een slimme en handige manier om met Rover in contact te blijven als je onderweg bent. Hieronder leggen we je uit hoe je jouw notificaties kunt instellen:

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je instellingen te gaan. Klik op Instellingen.

2. We raden je aan om alle tekstberichten in te schakelen om je account nog gemakkelijker te beheren. Maar als je wilt kun je ook alle tekstberichten uitschakelen door de cirkel aan de rechterkant wit te maken.

3. Zet de cirkel op groen om alle tekstberichten in te schakelen.

4. Daarna kun je het telefoonnummer kiezen waarop je de notificaties wilt ontvangen.

5. Je kunt ook rustige uren instellen. De berichten die 's nachts binnenkomen worden dan pas de volgende ochtend verstuurd. Schakel de rustige uren in door de cirkel rechts daarvan groen te maken.

6. Vervolgens kun je in het tabblad Notificaties kiezen uit een aantal notificatie-opties voor nieuwe berichten, nieuwe boekingsaanvragen, gearchiveerde boekingen, bevestigde boekingen, marketingberichten en meer. Maak de cirkels groen om de opties in te schakelen en wit om ze uit te schakelen.

7. Klik op Bewaar als je klaar bent om alle instellingen op te slaan.