Hoe laat ik in mijn profiel zien dat ik ook kattenverzorging of andere extra services aanbied?

Voeg extra services toe aan je profiel om hondenbaasjes te laten zien welke unieke vaardigheden je hebt en om baasjes aan te trekken die op zoek zijn naar een specifieke service. We gaan eerst in op de soorten extra services en tarieven die je kunt toevoegen. Vervolgens leggen we uit hoe je die aan je profiel kunt toevoegen of verwijderen.

Beschikbare extra services en tarieven

• VakantietariefTarief per nacht voor boekingen in vakantietijd.
  • Tarief voor extra hondIedere extra hond van hetzelfde baasje.
  • Tarief voor langere verblijven: tarief per nacht per hond voor langere boekingen.
  • PuppyverzorgingVoor puppy's jonger dan 1 jaar.
  • Wassen en Trimmen
  • Ophalen en Brengen
  • Kattenverzorging

Extra services toevoegen aan je profiel

Je kunt extra services aan je profiel toevoegen door bij elke service die je wilt aanbieden een tarief in te vullen. Dat doe je als volgt:

1. Ga naar je profiel door op je naam en vervolgens op Profiel te klikken.

2. Ga naar het gedeelte Services /Tarieven en klik op Tarieven.

3. Klik op + Aanvullende Tarieven onder elke service die je aanbiedt.

4. Vul voor elke extra service die je wilt aanbieden een tarief in euro's in. Bij de services die je niet aanbiedt hoef je niets in te vullen.

Let op: Als je wilt kun je gratis services voor wassen/trimmen en halen/brengen aanbieden. Je zet dan bij die services een vinkje in het vak Bied gratis aan.

5. Als je meer dan één service aanbiedt, volg dan voor elke service stap 3 en 4.

6. Scroll naar beneden en klik op Bewaar. Nu ben je er helemaal klaar voor!

Baasjes kunnen op je profiel boven de contactknop zien welke extra services je aanbiedt. Klik op Extra Services en Tarieven om te zien hoe dit eruit ziet.

Extra services verwijderen van je profiel

1. Ga naar je profiel door op je naam en vervolgens op Profiel te klikken.

2. Ga naar je Services & Tarieven en klik op Tarieven.

3. Klik op + Aanvullende Tarieven onder elke service die je aanbiedt.

4. Verwijder je tarief bij elke extra service die je niet meer wilt aanbieden, of verwijder het vinkje in het vak ‘bied gratis aan’.

5. Scroll naar beneden en selecteer Sla op. Nu ben je er helemaal klaar voor!