Hoe word ik een kattenoppas op Rover?

Wil je alleen op katten passen? Geen probleem. Je profiel voor kattenservices maak je op dezelfde manier als een profiel voor hondenservices.

1. Klik op Word Een Oppas bovenaan de startpagina.

Hier vind je meer informatie over de voordelen van oppas worden, zoals het bepalen van je eigen tarieven en 365 dagen per jaar toegang tot support bij noodgevallen.

2. Klik op Aan De Slag.

3. Vul je profiel in. De vragen zullen meer op honden zijn gericht, maar probeer ze te beantwoorden alsof ze over katten gaan. Leg in de beschrijving, titel, foto's, etc. de nadruk op je ervaring met katten, zodat je profiel duidelijk op katten is gericht en hondenbaasjes weten dat je voor hun kat wilt zorgen.

4. Nadat je je profiel volledig hebt ingevuld en verstuurd, wordt het beoordeeld door ons Support-team.