Hoe weet ik of een boeking is bevestigd?

Een boeking wordt als bevestigd beschouwd als je de betaalopdracht voor de boeking hebt verstuurd en je oppas de boekingsaanvraag heeft geaccepteerd. Weet je niet zeker of je boeking al is bevestigd? Hieronder geven we 2 manieren waarop je dat kunt zien:

Bevestiging per e‑mail

Op het moment dat je boeking is bevestigd, stuurt Rover je hierover een bevestiging per e‑mail.

Rover-inbox

Alle services die als Aankomende Boekingen of Eerdere Boekingen in je Rover-inbox staan, zijn bevestigd. Volg de stappen hieronder om naar je Aankomende/Eerdere Boekingen te gaan:

1. Klik op de envelop om naar je Inbox te gaan.

2. Klik op Aankomende Boekingen of Eerdere Boekingen.

Als de boeking niet onder Aankomende Boekingen of Eerdere Boekingen staat, controleer dan je Openstaande Aanvragen en Gearchiveerde Aanvragen. Als de aanvraag nog openstaat of als deze gearchiveerd is, betekent dit dat de service nog niet is geboekt en dat je de betaling van de aanvraag nog moet versturenen/of dat je oppas de boekingsaanvraag nog niet heeft geaccepteerd. Lees voor meer informatie over het boekingsproces dit artikel.