Hoe kan ik opnieuw boeken met een oppas of uitlater?

Ben je tevreden over je oppas of uitlater? Vanuit je dashboard kun je heel gemakkelijk een nieuwe boekingsaanvraag sturen:

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je dashboard te gaan. Klik op Dashboard.

2. Scroll naar beneden naar Boek Opnieuw en ga naar de oppas of uitlater met wie je wilt boeken. Klik op Boek Opnieuw.

3. Je wordt naar het profiel van de oppas gebracht en er verschijnt een pop-up venster. Vul de gegevens voor je volgende boeking in en klik op Verstuur.

5. Je aanvraag wordt verstuurd naar je oppas.

Meer informatie over hoe je een oppas boekt, van de aanvraag tot aan de bevestigde boeking, vind je in dit artikel.