Waar vind ik de contactgegevens van een oppas?

Om privacyredenen kun je de contactgegevens van een oppas pas zien nadat je hebt geboekt.

Als je met een oppas in gesprek bent, maar er nog niet is geboekt, dan kan de oppas ervoor kiezen om zijn of haar telefoonnummer en adres aan je door te geven, bijvoorbeeld om een Meet & Greet af te spreken.

Je begint een gesprek door op de profielpagina van de oppas op de knop Neem contact op met deze oppas te klikken.

Als je boeking is bevestigd

Als een boeking is betaald en bevestigd, kun je de contactgegevens van de oppas vinden in de boekingsplanning. Deze planning wordt meegestuurd met de bevestigingsemail van de boeking. Je kunt de planning ook openen door in het tabblad Aankomende Boekingen in je Inbox te klikken op de betreffende aanvraag.

• Als je een service voor Overnachtingen of Dagopvang hebt geboekt, worden zowel het telefoonnummer als het adres van de oppas weergegeven.
  • Bij een boeking voor  HuisoppasUitlaatservice of Huisbezoek wordt alleen het telefoonnummer van de oppas weergegeven.