Accepteren jullie ook katten en andere dieren?

Bij Rover zijn we gek op alle dieren, niet alleen honden. Daarom vind je op Rover ook mensen die op katten, hamsters, cavia's en andere huisdieren passen.

Let op: Er zijn dieren die we minder geschikt vinden voor Rover, zoals giftige slangen of paarden. Ga naar onze Servicevoorwaarden voor meer informatie over deze soorten dieren.

Je kunt op Rover voor elk huisdier een apart profiel maken en services boeken, net zoals je dat voor een hond zou doen. Bij het invullen van het ras van het dier in het profiel klik je dan op "kat" voor katten en "andere huisdieren" voor alle andere dieren.

Tip: Sommige dieren zullen een oppas nodig hebben die naar je huis toe komt. Zo zal het bijvoorbeeld niet zo gemakkelijk zijn je goudvis mee te nemen. Dat denken wij tenminste...

Hoe vind je een oppas die oppasservices voor katten aanbiedt?

1. Ga naar Rover.com en klik op Zoek Een Oppas.

2. Vul bovenaan de pagina je postcode of adres in. Klik op het vergrootglas.

3. Aan de linkerkant van de pagina zie je een lijst met filters. Vink onder Aanvullende services het vak Kattenoppas aan.

Blader door de oppassers in je buurt die kattenverzorging aanbieden. Bekijk de profielen voor meer informatie over de oppassers en klik op Neem Contact Op om hen een bericht te sturen.