Hoe laat ik een review achter via de app?

Voor iPhone:

1. Tik onder in je scherm op Inbox.
  2. Tik op het pictogram met de postbus linksboven in het scherm.
  3. Tik op Eerdere Boekingen.
  4. Open de boeking waarvoor je een review wilt schrijven.
  5. Geef onderin het scherm het aantal sterren aan en schrijf je review. Tik op Verstuur Review.

Voor Android-telefoons:

1. Tik linksboven in het scherm op het menupictogram met de drie streepjes.

2. Tik op Eerdere Boekingen.

3. Open de boeking waarvoor je een review wilt schrijven. Tik op Laat Een Review Achter.

4. Geef het aantal sterren aan en schrijf je review. Tik op Verstuur Review.