Hoe boek ik opnieuw met een baasje via de mobiele app?

Voor iPhone:

1. Tik onder in het scherm op Boek Opnieuw.
  2. Zoek het baasje en de service die je wilt boeken, en tik op Boek Opnieuw.
  3. Pas de gegevens aan, zoals de locatie, de datums en op welke huisdieren je zult passen.
  4. Voeg een bericht toe en tik op Verstuur Aanvraag.
  5. Tik op Boek Nu om de aanvraag te versturen.
  6. Zodra het baasje akkoord gaat en heeft betaald, is de boeking bevestigd.

Voor Android-telefoons:

1. Tik linksboven in het scherm op de drie streepjes.
  2. Tik op Boek Opnieuw.
  3. Zoek het baasje en de service die je wilt boeken en tik op Boek Opnieuw.
  4. Pas de gegevens aan, zoals de locatie, de datums en op welke huisdieren je zult passen.
  5. Voeg een bericht toe en tik op de witte pijl rechtsboven in het scherm.
  6. Tik op Boek Nu om de aanvraag te versturen.
  7. Zodra het baasje akkoord gaat en heeft betaald, is de boeking bevestigd.