Hoe stuur ik een boekingsaanvraag via de mobiele app?

Voor iPhone:

1. Open het profiel van de oppas die je wilt boeken en tik op Neem contact op met deze oppas.
  2. Selecteer de juiste service.
  3. Tik op Servicedatums en geef aan van wanneer tot wanneer je de service nodig hebt.
  4. Selecteer de huisdieren waarvoor je wilt boeken. Maak de cirkel naast de naam van je huisdier groen om hem of haar aan de boekingsaanvraag toe te voegen.
  5. Geef aan of je een reactie van de oppas via een tekstbericht wilt ontvangen.
  6. Schrijf een bericht aan de oppas. Stel jezelf en je huisdier voor, en vertel aan de oppas waarom je denkt dat dit een goede match is.
  7. Tik op Verstuur Aanvraag.

Voor Android-telefoons:

1. Open het profiel van de oppas die je wilt boeken en tik op het potlood.
  2. Selecteer de juiste service.
  3. Tik op Datums en geef aan van wanneer tot wanneer je de service nodig hebt.
  4. Geef aan of je een reactie via een tekstbericht wilt ontvangen.
  5. Selecteer de huisdieren waarvoor je wilt boeken. Maak de cirkel naast de naam van je huisdier groen om hem of haar aan de boekingsaanvraag toe te voegen.
  6. Schrijf een bericht aan de oppas. Stel jezelf en je huisdier voor en vertel aan de oppas waarom je denkt dat dit een goede match is.
  7. Tik rechtsboven in het scherm op de witte pijl om je aanvraag te versturen.