Hoe zoek ik een oppas of uitlater in de app?

Met de mobiele app kun je gemakkelijk oppassers en uitlaters in de buurt te vinden, contact met ze opnemen en met ze boeken.

Voor iPhone:

1. Open de Rover-app.
  2. Tik onder in je scherm op Services.
  3. Tik op de service die je wilt boeken. Vul de gegevens voor je boeking in en tik op Volgende.
  4. Tik rechtsboven in het scherm op het filterpictogram om je filters aan te passen. Kies je locatie, de boekingsdatums, voor welke huisdieren je wilt boeken, je minimale en maximale prijs, het soort woning, enz. Tik op Pas Toe rechtsboven in het scherm.
  5. Er verschijnt een lijst met oppassers in de buurt waar je doorheen kunt bladeren. Als je liever een plattegrond ziet, tik je rechtsboven in het scherm op de plattegrond.

Voor Android-telefoons:

1. Open de Rover-app.
  2. Tik linksboven in je scherm op de drie horizontale streepjes.
  3. Tik op Boek een nieuwe service.
  4. Tik op het soort service dat je wilt boeken. Vul de gegevens voor je boeking in en tik op Volgende
  5. Tik rechtsboven in het scherm op het filterpictogram om je filters aan te passen. Kies je locatie, de boekingsdatums, voor welke huisdieren je wilt boeken, je minimale en maximale prijs, het soort woning, enz. Vink rechtsboven in het scherm het keuzevak aan.
  6. Er verschijnt een lijst met oppassers in de buurt waar je doorheen kunt bladeren. Als je liever een plattegrond ziet, tik je rechtsboven in het scherm op de plattegrond.