Hoe stuur ik een hondenbaasje foto's tijdens een boeking?

Foto's zijn erg belangrijk voor het opbouwen van een vertrouwensband met een hondenbaasje, omdat je daarmee laat zien dat je betrokken bent bij het welzijn van hun huisdier.

Hieronder geven we nog wat andere redenen om foto's via Rover te sturen:

• Oppassers die via Rover foto's naar het baasje sturen, hebben meer kans op een 5-sterrenreview.
  • Hondenbaasjes die op zoek zijn naar een oppas zien hoeveel lol hun hond tijdens de boeking met jou zal hebben.
  • Als je minstens 3 foto's stuurt, krijgen jij en het baasje automatisch allebei een leuke Rover Reel opgestuurd na de boeking. Dit is een slideshow met daarin alle foto's die je tijdens de boeking hebt gestuurd.

Foto's sturen

De gemakkelijkste manier om foto's vanaf je mobiele apparaat te uploaden is via Rover’s mobiele app. Dankzij de app kun je gemakkelijk foto's en video's met hondenbaasjes delen—zelfs wanneer je in de hondenspeeltuin bent.

1. Download de mobiele Rover-app.
  2. Tik op het menupictogram.
  3. Tik op Aankomende Boekingen om voor of tijdens de boeking een foto te sturen.
  4. Tik op het juiste hondenbaasje en de juiste aanvraag.
  5. Tik op het fotopictogram. Er verschijnt een pop-up venster waarin je kunt kiezen uit de volgende opties: upload een foto of video uit je bibliotheek, of maak ter plekke een foto of video. Video's kunnen niet langer zijn dan 15 seconden.
  6. Nadat je hebt gekozen, verschijnt de foto in je berichten. Let op: de foto is dan nog niet verstuurd. Type een bericht aan het baasje en tik op Verstuur (voor Android-gebruikers is dit een pijl) om de foto en het bericht te versturen. Problemen met het versturen van je bericht en foto's? Verwijder dan een paar foto's en probeer het opnieuw. Op iOS-apparaten kun je tot acht foto's met een bericht meesturen.
  7. Klaar!