Hoe blijf ik in contact met hondenbaasjes via de mobiele app?

Heldere communicatie is essentieel voor het opbouwen van een goede band. Daarom hebben we het je gemakkelijk gemaakt en kun je contact met baasjes onderhouden via de mobiele Rover-app.

Berichten versturen in de app

Als je eenmaal contact hebt met een baasje, meestal nadat hij of zij jou een eerste bericht heeft gestuurd, kun je doorgaan met jullie gesprek in de Rover-app. Dat doe je als volgt:

1. Tik onder in je scherm op Inbox.
  2. Tik op Openstaand voor boekingen die nog niet zijn bevestigd of Aankomend voor boekingen die binnenkort plaatsvinden of al begonnen zijn.
  3. Tik linksboven in het scherm op het pictogram met de postbus om je Eerdere boekingen of Gearchiveerde aanvragen te zien.
  4. Tik op het gesprek dat je wilt voortzetten. Je kunt een bericht schrijven en foto's of video's meesturen. Tik op Verstuur als je klaar bent.

Contact opnemen wanneer een Wandeling, Huisbezoek of Dagopvang bezig is

Als er tijdens het bijhouden van een wandeling, huisbezoek of dagopvang iets gebeurt, kun je rechtstreeks vanuit de app naar het baasje bellen. Dit is vooral bedoeld voor noodgevallen (bijvoorbeeld "Is het oké dat Vlekkie dat heeft gegeten?"), maar dat hangt ook af van de relatie die je met het baasje hebt.

Als je tijdens het bijhouden van een service contact wilt opnemen met het baasje, doe je dat als volgt:

1. Tik onder in het scherm op Home.
  2. Tik op de boeking die je aan het bijhouden bent.
  3. Tik op Bel Hondenbaasje.

Vanuit deze functie kun je ook direct bellen naar het team Vertrouwen & Veiligheid van Rover. Dit team is 365 dagen per jaar bereikbaar en je kunt altijd bij hen terecht bij noodgevallen, of als je twijfelt of het wel goed gaat met het dier dat je is toevertrouwd.

Je kunt het team als volgt bereiken:

1. Tik onder in het scherm op Home.
  2. Tik op de boeking die je aan het bijhouden bent.
  3. Scroll naar beneden en tik op Bel Rover.