Hoe beheer ik mijn Inbox in de mobiele app?

Je Inbox op Rover is ingedeeld in 4 categorieën, zodat je overzicht houdt over je aanvragen. Hieronder leggen we je uit hoe je naar je inbox gaat op een iOS- of Android-telefoon en wat de verschillende categorieën betekenen.

Toegang tot je inbox

iPhone:

1. Open de app
  2. Tik linksonder in het scherm op Inbox. Als je Openstaande Aanvragen of Aankomende Boekingen hebt, verschijnen die hier. Tik op de postbus linksboven in je scherm om Gearchiveerde Aanvragen of Eerdere Boekingen te zien.

Android-telefoons

1. Open de app.
  2. Tik linksboven in het scherm op de drie streepjes. Je ziet de 4 categorieën in je inbox.

Categorieën in je inbox

Openstaande Aanvragen zijn boekingsaanvragen die nog niet zijn bevestigd.

Als een baasje een aanvraag stuurt, verschijnt die hier totdat de aanvraag wordt bevestigd of gearchiveerd. Als een boeking niet in je planning past en je deze dus niet kunt accepteren, is het belangrijk om het baasje hierover een bericht te sturen en vervolgens de aanvraag te archiveren. Het archiveren van een aanvraag doe je als volgt:

1. Open de aanvraag.
  2. Tik op Gegevens rechtsboven in het scherm.
  3. Op een iPhone tik je op Archiveer. Op Android tik je op het pictogram met de pijl.
  4. Selecteer de reden voor het archiveren van de aanvraag.

Aankomende Boekingen zijn bevestigde boekingen die nu of binnenkort plaatsvinden. Wanneer een boeking in dit gedeelte van je Inbox staat, betekent dit dat de service door het baasje is betaald en dat jij de aanvraag ook hebt geaccepteerd.

Eerdere Boekingen zijn boekingen die al hebben plaatsgevonden.

Gearchiveerde Aanvragen zijn ontvangen aanvragen die nooit zijn bevestigd, of die wel zijn bevestigd maar vervolgens geannuleerd. Als je het archiveren van een openstaande of aankomende aanvraag ongedaan moet maken, doe je dat als volgt:

1. Open de aanvraag.
  2. Tik op Gegevens rechtsboven in het scherm.
  3. Op een iPhone tik je op Dearchiveer. Op Android tik je op het pictogram met de pijl.