Hoe word ik betaald voor boekingen?

Nadat je een boeking hebt voltooid, staat het verdiende bedrag binnen 5 tot 10 werkdagen op je bankrekening, afhankelijk van hoe snel jouw bank de transactie verwerkt.

Hoe voeg ik mijn bankrekeningnummer toe aan mijn account?

1. Ga vanaf je Dashboard naar je Uitbetalingsgegevens.

2. Klik op Voeg Bankrekening Toe

3. Vul je IBAN en naam in en controleer de informatie.

Belangrijk: op grond van onze Servicevoorwaarden is het verplicht om via Rover te boeken en te betalen. Accepteer nooit contant geld. Dat maakt je kwetsbaar voor fraude en kan tot gevolg hebben dat je account als verdacht wordt aangemerkt en je services niet in aanmerking komen voor de Rover Garantie en 365 dagen per jaar support.

Klik hier voor meer informatie over je uitbetalingsgeschiedenis.