Hoe bewerk ik openstaande aanvragen?

Het kan voorkomen dat jij of het baasje de datums of de prijs van een aanvraag moet aanpassen voordat jullie deze kunnen bevestigen. Je kan dit doen vanuit je Openstaande Aanvragen in je Inbox

Je kunt hier de volgende dingen aanpassen:

• Datums
  • Huisdieren
  • Prijs
  • Het aantal wandelingen/buisbezoeken per dag

Als jullie wijzigingen moeten maken in een boeking die al bevestigd is, werkt het iets anders. In dit artikel lees je daar alles over.

Om een openstaande boeking, die nog niet door jou of door het baasje is bevestigd, te bewerken:

1. Klik op de envelop rechtsboven in je scherm om naar je  Inbox te gaan.

2. Klik op Openstaande Aanvragen en selecteer het juiste gesprek.

3. Ga in gesprek naar het donkergrijze vak met de boekingsgegevens en klik op Bewerk naast het gedeelte dat je wilt aanpassen.

4. Klik op Opslaan. De prijs zal automatisch aangepast worden op basis van de wijzigingen.

5. Klik op Boek Nu als je alle nodige wijzigingen hebt gemaakt. Nu ben je er helemaal klaar voor!

Wat als het baasje de boeking al heeft bevestigd, maar er moet toch nog iets gewijzigd worden?

Wanneer maar één van jullie op Boek Nu heeft geklikt, kun je nog steeds wijzigingen maken. Dat doe je als volgt:

1. Klik op de envelop om naar je  Inbox te gaan.

2. Klik op Openstaande Aanvragen en selecteer het juiste gesprek.

3. Ga in gesprek naar het donkergrijze vak met de boekingsgegevens en klik op Bewerk naast het gedeelte dat je wilt aanpassen.

4. Klik op Wijs Aanvraag Af.

Belangrijk: Wanneer je op Wijs Aanvraag Af klikt, betekent dit niet dat de boeking volledig wordt geannuleerd. Dit zorgt er alleen voor dat het verstrijken van de tijd voor de aanvraag wordt stopgezet, zodat je de gegevens kunt bewerken. Het baasje krijgt per e‑mail een melding van de afgewezen aanvraag, dus het is een goed idee om hem of haar ook rechtstreeks een bericht te sturen om te zeggen dat je de datums en/of prijs aanpast zoals jullie besproken hebben.

5. Je kunt nu alle nodige wijzigingen maken.

6. Klik op Boek Nu. Nu ben je er helemaal klaar voor!