Hoe beheer ik mijn instellingen voor notificaties?

Je kunt instellen hoe je de notificaties van Rover ontvangt, zoals via de app, via e‑mail- of sms-berichten. Dit doe je in je accountinstellingen

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je instellingen te gaan. Klik op Instellingen.

2. Klik op Notificaties om aan te geven welk soort e‑mails je van Rover wilt ontvangen.

• Groen betekent dat je bent aangemeld, grijs betekent dat je bent afgemeld.
  • Klik onderaan de pagina op Bewaar Instellingen.

3. Lees dit artikel voor meer informatie over het bijwerken van je voorkeuren voor sms-berichten.