Hoe zet ik mijn status op Niet-Beschikbaar of Alleen Herhalende Boekingen?

Door je status op Niet-beschikbaar te zetten kun je tijdelijk je services stopzetten, terwijl je gewoon je Rover-profiel en lijst met eerdere hondenbaasjes houdt. Dat is vooral handig als je even niet in staat bent om snel op aanvragen te reageren, zoals tijdens een welverdiende vakantie of als je gasten te logeren hebt.

Als je een service instelt als Niet-beschikbaar, verschijnt je profiel voor deze service namelijk niet meer in de zoekresultaten. Als je een service instelt op Alleen Herhalende Boekingen, wordt je profiel voor die service niet in de zoekresultaten getoond, maar kun je wel aanvragen ontvangen van baasjes die eerder met jou hebben geboekt.

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Klik onder Services / Tarieven op Services.

3. Klik op + Laat opties zien onder elke service die je aanbiedt. Verschuif de cirkel om je status op Niet-beschikbaar te zetten als je even een pauze wilt en niet in zoekresultaten wilt verschijnen.

4. Doe dit voor elke service die je wilt bijwerken, scroll vervolgens naar beneden en kies Bewaar.