Hoe verwijder ik mijn services?

Hoewel we het jammer vinden dat je weggaat, begrijpen we ook dat elke oppas af en toe een pauze wil inlassen. Als je inderdaad alleen een pauze wilt, kun je je profiel instellen op Niet-beschikbaar, of je beschikbaarheid bijwerken in je Kalender. Meer informatie over het beheren van je kalender vind je hier.

Services verwijderen doe je als volgt:

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Ga je Services / Tarieven en klik op Services.

3. Zet je services op inactief door de groene cirkels wit te maken. Klik op Bewaar.

4. Nadat je al je services hebt gedeactiveerd, verschijnt er een pop-up venster waarin je de deactivering moet bevestigen. Klik op Ja, ik wil mijn services deactiveren om verder te gaan.

Als je je services hebt gedeactiveerd, maar toch graag weer terug wilt komen naar Rover, neem dan contact op met het Rover Support-team.