Wat zijn aanbevelingen en hoe krijg ik die?

Aanbevelingen zijn een goede manier om je ervaring met huisdieren onder de aandacht te brengen en je profiel nog aantrekkelijker te maken voor nieuwe hondenbaasjes. Je kunt vrienden, familieleden of mensen op wiens huisdier je hebt gepast een bericht sturen om te vragen of ze een aanbeveling over je willen schrijven.

Bij je aanmelding als oppas moet je verplicht een aantal aanbevelingen vragen. Na goedkeuring van je profiel zijn de aanbevelingen voor iedereen zichtbaar op je openbare profiel. Hoe meer aanbevelingen je hebt hoe beter, omdat je daarmee meer vertrouwen uitstraalt en meer kans hebt op nieuwe aanvragen van hondenbaasjes.

Een aanbeveling vragen doe je als volgt:

1. Ga naar je Profiel door rechtsboven in het scherm op je naam te klikken.

2. Klik op Aanbevelingen onder Oppasprofiel.

3. Vul de e‑mailadressen van de mensen aan wie je een aanbeveling wilt vragen in, of klik op Vraag aanbevelingen via Facebook.

Tip van Rover: Controleer of er geen spaties na de e‑mailadressen staan. Je krijgt dan namelijk een foutmelding.

4. Klik op Vraag Aanbevelingen.

Klaar! Je aanvragen voor aanbevelingen worden verstuurd.