Hoe kan ik betalen voor een boeking?

Gefeliciteerd, je hebt een geweldige oppas of uitlater voor je hond of kat gevonden!

Het betaalproces is een belangrijke stap om je boeking definitief te maken. Betaal nooit met contant geld—dat maakt je kwetsbaar voor fraude en het is in strijd met Rover's Servicevoorwaarden. Ook valt je boeking dan niet onder de Rover Garantie en heb je geen recht op onze 365 dagen per jaar gratis bereikbare support.

Betalen op Rover (en daarmee je boeking bevestigen) doe je als volgt:

1. Klik op de envelop rechtsboven in het scherm om naar je Inbox te gaan.

2. Scroll in Openstaande Aanvragen naar de boeking die je wilt bevestigen. Je kunt in dit scherm al op Boek Nu klikken om direct naar de betaalpagina te gaan, of je kunt de aanvraag openen als je voor het betalen de gegevens nog een keer wilt controleren.

3. Als je de aanvraag hebt geopend, controleer je de boekingsgegevens in het donkergrijze vak aan de linkerkant van het scherm. Check of alles klopt en klik vervolgens op Boek Nu of, als de oppas de boeking al heeft bevestigd, Bevestig En Betaal.

4. Je wordt nu naar het volgende scherm gebracht, waar je jouw betaalgegevens veilig kunt invullen. Vul hier je creditcardinformatie in en klik op Bewaar Creditcard om je gegevens te bewaren.

Let op: Als je een tegoedbon of een promotiecode hebt, is dit het moment om deze in te wisselen. Vul je code onderaan het scherm in en klik daarna op Wissel In.

5. Klik op Stuur Boekingsaanvraag of, als de oppas de aanvraag al heeft geaccepteerd, Betaal Nu.

Nu ben je er helemaal klaar voor! Als je oppas de boekingsaanvraag al had geaccepteerd, is de boeking nu helemaal bevestigd. Als je oppas dit nog niet gedaan had, heeft hij of zij 72 uur om dit te doen.

Als de boekingsaanvraag is geaccepteerd en de betaling is afgerond, wordt jullie gesprek automatisch verplaatst naar Aankomende Boekingen in je Inbox. Van daaruit kun je het gesprek met je oppas voortzetten en ook de boekingsplanning voor je huisdier(en) bekijken.