Hoe kan ik een creditcard toevoegen of verwijderen?

In je Rover-profiel kun je veilig en eenvoudig je betalingsinfo beheren. Dat doe je als volgt:

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Ga naar Accountinfo en klik op Werk Bij.

3. Klik op Betaalmethode.

4. Als je nog geen creditcard voor je account hebt opgeslagen, kun je deze toevoegen.

5, Als je al een creditcard hebt opgeslagen, kun je een nieuwe toevoegen, een bestaande verwijderen, of je standaardbetaalmethode instellen.

• Als je meer dan één creditcard wilt toevoegen, klik dan na het toevoegen van de eerste creditcard op Voeg Creditcard Toe.
  • Om een creditcard te verwijderen, klik je op de x naast de kaartinfo.
  • Om je standaardbetaalmethode in te stellen, klik je op het keuzerondje naast de creditcard en klik je vervolgens op Stel In Als Standaardbetaalmethode.

Je kunt je creditcardinformatie ook toevoegen op het moment dat je een boeking gaat betalen. Voor meer informatie over het doen van betalingen kun je dit artikel lezen.