Hoe neem ik contact op met een oppas of uitlater?

Je hebt op Rover een goede oppas of uitlater gevonden en wilt nu graag een gesprek beginnen om de details van de boeking te bespreken, en natuurlijk kennis te maken. Zo doe je dat:

1. Ga naar het profiel van de oppas en klik op de knop Contact. (Als je de Rover-app op een iPhone gebruikt, tik dan op Neem contact op met deze oppas. In de Android-app tik je op het potlood.)

2. Vul het formulier in dat verschijnt. Geef aan welke service je wilt boeken, op welke datums en tijden, en voor welke honden, en schrijf ook een kort bericht aan de oppas.

Let op: Om de privacy van de oppassers en uitlaters te beschermen, delen we geen persoonlijke informatie totdat een boeking is bevestigd. Natuurlijk kun je, ook nadat een boeking is bevestigd, al je berichten eenvoudig via de Rover-website of app sturen.

3. Vraag de oppas of uitlater om een Meet & Greet te plannen. Dan kun je hem of haar persoonlijk ontmoeten om te kijken of het een goede match is voor jou en je hond.

4. Na een geslaagde Meet & Greet kun je in jullie gesprek op Rover de boeking bevestigen door op Boek Nu te klikken. Je oppas heeft dezelfde optie. De boeking is bevestigd zodra jullie allebei hebben geaccepteerd en zodra je hebt betaald.

Als je via Rover boekt en betaalt, zorg je er niet alleen voor dat je account voldoet aan de Servicevoorwaarden, maar ben je ook verzekerd van 365 dagen per jaar support, de Rover Garantie en een handige, veilige manier van betalen.