Hoe kan ik een boeking met een oppas of uitlater bevestigen?

Je hebt de perfecte oppas of uitlater gevonden, jullie hebben contact gehad om alles te bespreken en een Meet & Greet georganiseerd. Nu zijn jullie vast en zeker klaar om de boeking te bevestigen. Om een service te bevestigen volg je de volgende eenvoudige stappen:

1. Klik op de envelop rechtsboven in je scherm om naar je Inbox te gaan.

2. Ga naar je openstaande aanvragen en scroll naar het gesprek waarvan je de boekingsaanvraag wilt bevestigen.

Let op: Je kunt in dit scherm al op Boek Nu klikken, of je kunt het gesprek openen om alle gegevens nog een keer te controleren voordat je bevestigt.

3. Ga naar het donkergrijze vak aan de linkerkant om de service, datums, huisdieren en het tarief te controleren. Klik daarna op Boek Nu, of, als je oppas de aanvraag al heeft geaccepteerd, Bevestig en Betaal. In het volgende scherm vragen we je om te betalen voor je boeking. Dit kan op dit moment alleen via creditcard.

4. De boeking is bevestigd zodra je oppas de aanvraag heeft geaccepteerd en jij de boeking hebt betaald.

Belangrijk:

• Boeken en betalen via Rover is verplicht op grond van onze Servicevoorwaarden.
  • Betaal je oppas of uitlater nooit contant . Dat maakt je kwetsbaar voor fraude en je boekingen komen dan niet meer in aanmerking voor de Rover Garantie en 365 dagen per jaar support.

Op het moment van boeken wordt het volledige bedrag voor de boeking afgeschreven van je creditcard. Je oppas of uitlater krijgt binnen 5 werkdagen na afloop van de service uitbetaald. Ga naar het gedeelte over Betalingen in het Hulpcentrum voor meer informatie.