Hoe bewerk ik aanvragen voor dagopvang, uitlaatservices en huisbezoeken?

We snappen dat je plannen soms kunnen veranderen, ook als je al met iemand over een boeking in gesprek bent. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je de boekingsdatums en het aantal wandelingen of huisbezoeken per dag gemakkelijk kunt aanpassen. Hieronder zie je stap voor stap hoe je dat doet:

Voordat de boeking is bevestigd

1. Klik op de envelop rechtsboven in je scherm om naar je Inbox te gaan.

2. Selecteer in Openstaande Aanvragen de aanvraag die je wilt bewerken.

3. Ga links op de pagina naar het donkergrijze vak met de aanvraaginformatie en klik op Bewerken. Pas de wijzigingen toe waar nodig.

4. Klik op Opslaan. De prijs wordt automatisch aangepast afhankelijk van de wijzigingen die je gemaakt.

5. Klik op Boek Nu om de aanvraag te bevestigen. Klaar!

Nadat de boeking is bevestigd

Als je een wijziging moet maken als de boeking al bevestigd is, bespreek dit dan in het betreffende boekingsgesprek met je oppas. Als de oppas hiermee akkoord gaat, kan hij of zij de boeking officieel wijzigen.

Zodra de oppas de wijzigingen heeft gemaakt, moet jij de boeking opnieuw bevestigen om de wijzingen definitief te maken. In dit artikel lees je hier meer over.

Het aantal drop-ins of wandelingen aanpassen voor specifieke dagen

Stel je hebt 1 wandeling per dag geboekt, gedurende een week, maar op zondag en maandag heb je eigenlijk 2 wandelingen per dag nodig. Je oppas kan dan het aantal wandelingen aanpassen voor deze specifieke dagen.

Vraag natuurlijk eerst aan je oppas of dit mogelijk is. Als hij of zij hiermee akkoord gaat, moet de boeking eerst bevestigd worden voordat de wijzigingen definitief worden.

Zodra de oppas de wijzigingen heeft gemaakt, kun je de aangepaste boeking goedkeuren vanuit jouw account. Je boeking is nu aangepast!