Hoe vind ik een kattenoppas?

Bij Rover zijn we gek op alle dieren, niet alleen honden. Daarom vind je op Rover ook mensen die op katten, knaagdieren of zelfs vogels passen!

Hoe vind je een oppas die services voor katten aanbiedt?

1. Ga naar Rover.com en klik op de knop Zoek Een Oppas.
  2. Vul bovenaan de pagina je postcode of adres in. Klik op het vergrootglas.

3. Aan de linkerkant van de pagina zie je een lijst met filters. Vink onder Aanvullende ServicesKattenoppas aan. Tip: als je wilt dat de oppas bij jou thuis voor je kat zorgt, stel je het soort service in op Huisoppas.

4. Als je een oppasprofiel ziet waarvan je denkt dat het een goede match is, kun je erop klikken voor meer informatie.

5. Lees reviews, blader door foto's en klik op de knop Neem contact op met deze oppas om een gesprek te beginnen met de oppas waarvan je denkt dat het de perfecte match voor jouw kat is.

6. Als je nog geen profiel voor je kat hebt gemaakt, krijg je een melding om dat te doen. Kies "kat" als je in het profiel het type dier moet invullen.