Hoe kan ik een profiel voor mijn huisdier maken, bewerken of verwijderen?

Een volledig ingevuld profiel van je hond of kat is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat hij of zij een geweldige tijd heeft tijdens je afwezigheid. Vermeld in ieder geval de volgende gegevens:

• Contactgegevens van de dierenarts
  • Instructies voor de dagelijkse verzorging
  • Gewoonten van je hond

De informatie in het profiel wordt na het bevestigen van je boeking gedeeld met je oppas of uitlater, zodat hij of zij voor je hond kan zorgen zoals jij dat zelf ook doet.

In dit artikel gaan we in op:

Een gedetailleerd profiel maken

Zorg altijd dat je zoveel mogelijk informatie geeft. Dat geeft je oppas of uitlater een duidelijker beeld van de behoeften, gewoontes en grappige karaktertrekken van je hond, zowel vóór als tijdens de boeking.

Vaag: Buddy heeft het soms moeilijk als ik er niet ben.

Gedetailleerd: Buddy heeft last van verlatingsangst, maar met zijn antistress-vest wordt hij altijd snel een stuk rustiger.

Hoe voeg ik een nieuwe hond toe aan mijn account?

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je Dashboard of Profiel te gaan.

2. Klik op Voeg Huisdier Toe op je Dashboard of Profiel.

3. Vul het profiel van je hond in en vergeet niet om foto's toe te voegen.

Tip van Rover: hoe meer informatie je aan het profiel van je huisdier toevoegt, des te beter kan je oppas of uitlater zien wat je huisdier nodig heeft. Zo heb je meer kans dat de boeking voor iedereen goed uitpakt.

4. Selecteer Sla Op. Klaar!

Hoe werk ik het profiel van mijn hond bij?

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Klik op Bewerk onder de naam van je huisdier.

3. Vul het profiel van je huisdier in en upload een paar foto's. Hier kun je oppassers vertellen of je huisdier gesteriliseerd of gecastreerd is, een obsessie voor duiven heeft, en of hij of zij goed overweg kan met andere honden, katten of kinderen. Ook kun je hier belangrijke informatie vermelden, zoals het telefoonnummer van de dierenarts en speciale instructies voor de verzorging.

4. Selecteer Sla Op. Klaar!

Hoe verwijder ik het profiel van mijn huisdier?

Om het profiel van je huisdier te verwijderen, volg je de volgende stappen op een computer:

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Klik op Bewerk onder de naam van je huisdier.

3. Scroll naar beneden en klik op Verwijder Profiel.