Hoe werk ik mijn telefoonnummer bij?

Het is belangrijk en gemakkelijk om je contactgegevens bij te werken, zowel voor baasjes als voor oppassers. Je kunt een primair telefoonnummer, extra nummers en een nummer voor noodgevallen toevoegen aan je Rover-account.

In dit artikel gaan we in op:

Let op: Hieronder valt ook het toevoegen en verwijderen van nummers

Je primaire telefoonnummer en extra nummers bewerken:

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Ga naar Accountinfo en klik op Werk Bij.

3. Klik op Telefoonnummers.

4. Klik op Voeg Telefoon Toe.

5. Selecteer je landcode, vul je nummer in en klik op Voeg Telefoon Toe.

6. Klik op Verifieer. Geef aan of je een verificatiecode per sms wilt ontvangen of dat je gebeld wilt worden. (Dit is alleen om te bevestigen dat we het goede nummer hebben en dat het van jou is).

7. Vul na ontvangst je verificatiecode in en klik op Verifieer.

Tips:

• Als je wilt dat het nieuwe nummer je primaire nummer wordt, klik je op Stel In Als Primair Nummer.
  • Klik op Verwijder om een nummer te verwijderen.

Je nummer voor noodgevallen bewerken:

1. Klik op je naam rechtsboven in je scherm om naar je profiel te gaan. Klik op Profiel.

2. Ga naar Accountinfo en klik op Werk Bij.

3. Vul onderaan het formulier de naam en het telefoonnummer in van je contactpersoon voor noodgevallen. Je kunt hier ook de namen invullen van de gezinsleden met wie Rover contact kan opnemen in geval van nood.

4. Klik op Sla Op.