Hoe werk ik mijn telefoonnummer bij?

Opmerking : Een telefoonnummer kan slechts aan één account gelinkt zijn. Als je een foutmelding krijgt dat je telefoonnummer al is geregistreerd, lees dan dit artikel.

Je contactgegevens up-to-date houden is belangrijk en gemakkelijk te doen, of je nu een baasje of een oppas bent. Je kunt een primair telefoonnummer, extra nummers en een nummer voor noodgevallen toevoegen aan je Rover-account.

Een telefoonnummer bewerken of toevoegen

Je telefoonnummer voor noodgevallen bewerken

Een telefoonnummer bewerken of toevoegen

1. Log in op je account en navigeer naar je profiel.

2. Ga hierheen om een telefoonnummer toe te voegen.

3. Voer je nummer in en selecteer Voeg telefoonnummer toe.

4. Selecteer Verifiëren. Geef aan of je een verificatiecode per sms wilt ontvangen of dat je gebeld wilt worden. (Dit is enkel nodig om te bevestigen dat we het goede nummer hebben en dat het van jou is).

5. Voer de verificatiecode in en selecteer Verifiëren.

Tips:

• Als je wilt dat het nieuwe nummer je primaire nummer wordt, klik je op Stel In Als Primair Nummer.
  • Klik op Verwijderen om een nummer te verwijderen.

Je telefoonnummer voor noodgevallen bewerken

1. Terwijl je bent ingelogd op je account, selecteer je Profiel in het keuzemenu en ga je naar telefoonnummers in je account.

2. Voer onder jouw telefoonnummer de naam en het telefoonnummer van je contactpersoon voor noodgevallen in.

3. Selecteer Bewaar.