Hoe kan ik foto's verbergen of verwijderen?

Of je nu nieuwe foto's op je account wilt plaatsen of een foto van een boeking wilt verbergen, het kan allemaal op je Rover-profiel. In dit artikel leggen we je uit hoe je:

Foto's van een boeking verbergen

We raden alle Rover-oppassers en uitlaters aan om tijdens iedere boeking foto-updates naar het baasje te sturen. Afhankelijk van de instellingen van de oppas verschijnen deze foto's op het Rover-profiel van de oppas of op andere openbare plekken op de site.

We kunnen ons voorstellen dat je als baasje sommige foto's liever privé houdt, dus je kunt een foto van een boeking altijd verbergen. Dat doe je als volgt:

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je profiel te gaan. Klik vervolgens op Profiel.

2. Klik op Bekijk onder de naam van je hond.

3. Selecteer de foto die je niet aan iedereen wilt laten zien en klik vervolgens op Verberg Foto. Een verborgen foto is alleen zichtbaar voor jou en de oppas.

Je profielfoto bijwerken

Je account moet altijd een profielfoto hebben, dus in plaats van deze foto te verwijderen, kun je hem vervangen voor een nieuwe. Je profielfoto wijzigen doe je als volgt:

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je profiel te gaan. Klik vervolgens op Profiel.

2. Ga naar je Accountinfo en klik op Werk Bij.

3. Klik op Upload Je Foto en kies een foto op je computer.

4. Er verschijnt een pop-up waarin je de foto kunt bijsnijden. Klik op Voeg Toe.

5. Scroll naar beneden en klik op Bewaar

Foto's van het profiel van je hond verwijderen

Om een foto van het profiel van je hond te verwijderen doe je het volgende:

1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm om naar je profiel te gaan. Klik vervolgens op Profiel.

2. Klik op Bewerk onder de naam van je hond.

3. Scroll naar beneden naar Upload Foto's Van Je Hond.

4. Beweeg je cursor over een foto en klik op het pictogram met de prullenbak.

5. In een pop-up venster krijg je de vraag: “Weet je zeker dat je deze foto wilt verwijderen?” Klik op OK.