Wat als een oppas of hondenuitlater niet de juiste persoon is?

Je huisdier hoort bij je gezin, dus het is belangrijk om een oppas of hondenuitlater te vinden die bij je past. Ga altijd op je gevoel af. Of je nu net het gesprek aangaat of al een Meet & Greet hebt gehad, jij bent de beste persoon om te beslissen wie de juiste oppas of hondenuitlater is voor je huisdier.

Bijvoorbeeld: je hebt een oudere hond die het graag rustig aan doet. Tijdens je Meet & Greet vertelt de oppas dat hij of zij graag lange wandelingen maakt met Rover-honden. Je zou kunnen reageren met: "Je lijkt me een heel zorgzame oppas, maar ik denk dat Buddy iemand nodig heeft met een meer relaxte levensstijl."

Een geboekte service annuleren

Heb je een service geboekt en moet je nu annuleren? Geen probleem.

1. Klik op het gesprekspictogram om naar je Inbox te gaan.
  2. Open het tabblad Aankomende boekingen en klik op de aanvraag die je wilt annuleren.
  3. Zodra de aanvraag geopend is, zoek je het grijze vak met de gegevens van je service. Klik op Annuleren.
  4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de reden om de boeking te annuleren. Afhankelijk van de reden wordt je boeking geannuleerd of doorgestuurd naar Rover Support, die de annuleringsaanvraag in behandeling neemt.
  5. Klik op Annuleer boeking of Verzoek om annulering.

Ontdek meer over dit onderwerp in het gedeelte Betalingen.